Páginas

dimecres, 29 de desembre del 2010

FOTOS DE LES PLANTES DE L'HORT

BLEDES, ENCIAMS I ESCAROLES


CEBA (CALÇOT)





FAVES

Alumnes de 5è

dimarts, 28 de desembre del 2010

L'hort

l'Hort de l'escola

A mitjans del mes d'octubre, les nenes i nens de 5è ajudats pel Sr.Ángel, vam preparar un tros de la rampa del pati per poder tenir un hort.
Primer vam treure les pedres, després vam cavar i vam fer solcs i finalment vam sembrar calçots i faves i vam plantar enciams, escaroles i bledes.

Nerea 5è.B

Dilluns, 19 de novembre de 2010

Avui, a l'hort del Ciurana, la Nerea, el Sibiry, l'Elias i jo hem regat i posat adob a l'hort amb l'ajuda del Sr. Ángel. Les plantes tenen bon aspecte, han brotat les faves i les cebes. Els enciams i les bledes van creixent bé.

Fernándo 5è.A

Dilluns 26 de novembre de 2010

Avui , els encarregats i encarregades de 5è A i 5è B hem preparat el terra per sembrar alls.
Primer hem cavat la terra , segon hem sembrat els alls i hem passat la mà per sobre tapar-los . Mentre uns sembraven , els altres feien fotos. Després hem tapat les esquerdes a la terra què està al voltant de les escaroles, enciams i bledes perquè puguin créixer millor.
Leila 5èA

Dilluns 13 de desembre de 2010

Després de 15 dies, els alls ja comencen a brotar. Les faves els enciams i les bledes van creixent bé.
Hem posat tanques al volatnt de les plantes perquè els animals no les trepitgin. També hem fet cartells per identificar les enciams, les faves i els alls. El proper trimestre farem els què falten.













dilluns, 20 de desembre del 2010

Trabajemos la ortografía en Navidad








Estas Navidades os dejamos una serie de actividades que ya hemos hecho en las TIC. Podremos trabajar la ortografía de la "b/v", "g/j", "h".